Arkut

Tässä esittelemme osan arkkuvalikoimastamme. Sivuillamme esitellyt mallit löytyvät yleensä myös omasta varastostamme jatkuvasti. Kuvien arkut ovat kotimaisia, ne on valmistanut SHT-Tukku Oy (lisää vaihtoehtoja myös heidän sivuiltaan) Punkalaitumella. Lisää vaihtoehtoja löydätte liikkeestämme ja 1.10.2015 alkaen Suunnittele hautajaiset -osiosta internet-sivuillamme. Tammikuussa 2016 SHT-Tukku Oy lopetti polyesterin käytön verhoiltujen arkkujen ulkoverhoiluissa. Kaikki verhoillut arkut on nyt verhoiltu ja sisustettu luonnonkuiduilla (puuvilla, pellava, silkki) tai sellupohjaisilla muuntokuiduilla (asetaatti, viskoosi).

Hyvät yhteydet suomalaisiin valmistajiin mahdollistavat laadukkaan ja laajan valikoiman, joka palvelevan hautaustoimiston rooliin kuuluukin – asiakkaidemme valittavissa ovat kaikki mahdolliset Suomessa yleisesti valmistettavat arkut sekä tilauksesta valmistettavat harvinaisemmatkin vaihtoehdot!

Kuvissa olevat kahvat (225 €) ja muut varusteet ovat vakiovarusteena suurimmassa osassa liikkeemme arkkunäyttelyssä olevista arkuista, mutta ne voidaan jättää poiskin. Arkun varusteiden osuus on yleensä 375 – 474 € (sisältäen mm. kahvat ja vainajan vaatetuksen). Verhoiltuihin arkkuihin lisävarusteena saatavilla hapsut (60 €) ja tupsut (85 €).

Kattavan oman varastomme ansiosta välittömästi saatavilla olevien arkkujen hinnat vaihtelevat hieman yli 600 eurosta liki 5000 euroon. Myös erikoiskokoja on varastossamme aina hyvä valikoima.