Siirry sisältöön

Kauniit ja ainutlaatuiset arkut

Jokelan hautaustoimisto tarjoaa laajan valikoiman arkkuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Meillä on yli sadan vuoden kokemus hautajaisjärjestelyistä, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan henkilökohtaista palvelua ja opastusta jokaisessa vaiheessa.

Arkkumalliston monipuolisuus

Jokelan hautaustoimisto tarjoaa laajan valikoiman arkkuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Meillä on yli sadan vuoden kokemus hautajaisjärjestelyistä, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan henkilökohtaista palvelua ja opastusta jokaisessa vaiheessa.

Valikoimasta löytyy muun muassa tammisarkofageja, koivuarkkuja ja erilaisia honka-arkkuja. Jokainen arkku on suunniteltu huolella ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotta voimme tarjota kauniin ja arvokkaan viimeisen matkan läheisellesi. Erikoiskokoja on myös aina saatavilla varastostamme, joten voimme vastata erilaisiin tarpeisiin nopeasti ja joustavasti.

Arkun yksityiskohdat ja lisävarusteet

Arkun valinnassa on tärkeää huomioida myös sen yksityiskohdat ja lisävarusteet, jotka voivat tehdä siitä entistä henkilökohtaisemman ja kauniimman. Arkkumallistossa on mahdollisuus valita erilaisia kahvoja, hapsuja, tupsuja ja nimilaattoja, jotka viimeistelevät kokonaisuuden.

Arkun kansi voidaan sulkea esimerkiksi ristiruuveilla tai lehväruuveilla, jotka ovat materiaaliltaan joko muovia tai metallia. Nämä yksityiskohdat voivat tuoda arkun ulkonäköön lisää arvokkuutta ja persoonallisuutta.

Ekologiset vaihtoehdot

Yhä useammat ihmiset haluavat valita ekologisia vaihtoehtoja myös hautajaisjärjestelyissä. Jokelan hautaustoimisto tarjoaa useita ympäristöystävällisiä arkkumalleja, kuten ekohonka-arkkuja, jotka on valmistettu kestävistä ja maatuvista materiaaleista. Nämä arkut ovat erinomainen valinta, jos haluat kunnioittaa läheisesi muistoa ja samalla huolehtia ympäristöstä.

Ekologiset arkut ovat yhtä kauniita ja arvokkaita kuin perinteisetkin arkut, ja ne tarjoavat mahdollisuuden tehdä viimeisestä matkasta ympäristöystävällisemmän. Voimme auttaa sinua valitsemaan sopivan ekologisen arkun, joka vastaa toiveitasi ja arvojasi.

Henkilökohtainen palvelu ja opastus

Jokelan hautaustoimistossa ymmärrämme, että hautajaisjärjestelyt voivat olla raskaita ja monimutkaisia. Siksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja opastusta jokaisessa vaiheessa, jotta voimme tehdä vaikeasta päivästä huojentavan ja kauniin. Meille on tärkeää, että pystymme keventämään taakkaasi ja hoitamaan kaiken niin kuin pitää.

Voit luottaa siihen, että autamme sinua kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa, olipa kyseessä arkun valinta, hautajaistilaisuuden suunnittelu tai muut käytännön järjestelyt. Olemme täällä sinua varten, jotta läheisesi saa näköisensä viimeisen matkan.

Memoria-suunnittelupalvelu

Jokelan hautaustoimiston Memoria-suunnittelupalvelu tarjoaa helpon ja kätevän tavan suunnitella hautajaiset alusta loppuun. Voit aloittaa hautajaisten suunnittelun sovelluksessa, jossa saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä. Tämän jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi, jotta voimme tarkentaa laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.

Kun olet vahvistanut tilauksen, huolehdimme kaikista hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla. Memoria-palvelun avulla voit suunnitella hautajaiset rauhassa ja luottaa siihen, että kaikki sujuu juuri kuten on tahdottu. Ota meihin yhteyttä, niin opastamme ja järjestämme kaiken puolestasi.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit