Siirry sisältöön

Hautajaisten jälkeiset järjestelyt ammattitaidolla

Hautajaistilaisuuden jälkeen on monia käytännön asioita, jotka on hoidettava. Jokelan hautaustoimistossa ymmärrämme, että nämä tehtävät voivat tuntua ylivoimaisilta surun keskellä. Siksi tarjoamme kattavaa apua ja tukea, jotta voit keskittyä rauhassa läheisesi muistelemiseen.

Hautajaistilaisuuden jälkeiset käytännön järjestelyt

Hautajaistilaisuuden jälkeen on monia käytännön asioita, jotka on hoidettava. Jokelan hautaustoimistossa ymmärrämme, että nämä tehtävät voivat tuntua ylivoimaisilta surun keskellä. Siksi tarjoamme kattavaa apua ja tukea, jotta voit keskittyä rauhassa läheisesi muistelemiseen.

Ensimmäinen askel on usein hautakiven valinta ja sen tilaaminen. Me autamme sinua valitsemaan sopivan hautakiven, joka kunnioittaa vainajan muistoa. Lisäksi huolehdimme kaikista tarvittavista lupa-asioista ja asennuksesta, jotta sinun ei tarvitse murehtia näistä yksityiskohdista.

Kiitoskorttien lähettäminen

Hautajaistilaisuuden jälkeen on tapana lähettää kiitoskortit kaikille, jotka osallistuivat tilaisuuteen tai osoittivat myötätuntoa muulla tavoin. Me voimme auttaa sinua kiitoskorttien suunnittelussa ja lähettämisessä, jotta voit ilmaista kiitollisuutesi vaivattomasti.

Kiitoskorttien lähettäminen on kaunis tapa osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta läheisille ja ystäville, jotka ovat olleet tukena vaikeana aikana. Me huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia tästä yksityiskohdasta.

Perunkirjoitus ja muut lakiasiat

Hautajaisten jälkeen on myös hoidettava perunkirjoitus ja muut lakiasiat. Tämä voi olla monimutkainen ja aikaa vievä prosessi, mutta meillä on vuosikymmenien kokemus perunkirjoituksista joten voimme auttaa sinua tässäkin asiassa.

Perunkirjoitus on tärkeä osa vainajan omaisuuden selvittämistä ja jakamista perillisten kesken. Meidän avullamme voit olla varma, että kaikki jäämistöasiat hoidetaan asianmukaisesti ja oikeudenmukaisesti.

Hautapaikan hoito ja ylläpito

Hautapaikan hoito ja ylläpito ovat tärkeitä tehtäviä, jotka jatkuvat pitkään hautajaisten jälkeen. Me voimme auttaa sinua hautapaikan hoidossa ja ylläpidossa, jotta se pysyy kauniina ja kunnioittavana paikkana muistaa läheistäsi.

Tarjoamme erilaisia palveluita, kuten kukkien istutusta, hautapaikan siivousta ja kynttilöiden sytyttämistä. Näin voit olla varma, että hautapaikka on aina hyvin hoidettu ja kaunis, vaikka et itse pääsisi paikalle säännöllisesti.

Jälkihoito ja tuki

Hautajaisten jälkeen voi olla tarpeen saada tukea ja apua erilaisissa käytännön asioissa. Me olemme täällä sinua varten myös hautajaisten jälkeen, ja voit aina kääntyä puoleemme, jos tarvitset apua tai neuvoja.

Olipa kyseessä sitten hautapaikan hoito, muistotilaisuuden järjestäminen tai kiitoskorttien lähettäminen, me olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa hautajaisten jälkeisissä järjestelyissä. Näin voit keskittyä rauhassa läheisesi muistelemiseen.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit