Siirry sisältöön

Hautakivi – pysyvä muisto läheiselle

Hautakivi on pysyvä muisto läheiselle, joka on poistunut keskuudestamme. Se toimii paitsi muistomerkkinä, myös paikkana, jossa voimme käydä kunnioittamassa ja muistelemassa rakasta ihmistä. Hautakiven valinta on tärkeä päätös, joka vaatii huolellista harkintaa ja suunnittelua.

Hautakiven merkitys ja valinta

Hautakivi on pysyvä muisto läheiselle, joka on poistunut keskuudestamme. Se toimii paitsi muistomerkkinä, myös paikkana, jossa voimme käydä kunnioittamassa ja muistelemassa rakasta ihmistä. Hautakiven valinta on tärkeä päätös, joka vaatii huolellista harkintaa ja suunnittelua.

Jokelan hautaustoimisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hautakivivaihtoehtoja, joista jokainen voi löytää juuri omalle läheiselleen sopivan muistomerkin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan hautakiven, joka kuvastaa vainajan persoonaa ja elämää.

Hautakiven suunnittelu ja yksilöllisyys

Hautakiven suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon vainajan toiveet ja persoonallisuus. Hautakiveen voidaan lisätä erilaisia yksityiskohtia, kuten kaiverruksia, koristeita ja symboleja, jotka tekevät kivestä ainutlaatuisen. Jokelan hautaustoimisto käyttää suunnittelussa apuna nykyaikaisia ohjelmistoja, joiden avulla eri vaihtoehtojen hahmottaminen on helpompaa.

Meidän suunnittelupalvelumme avulla voimme yhdessä suunnitella hautakiven, joka on juuri sellainen kuin haluat. Voit valita kiven muodon, värin ja koristeet, ja me huolehdimme siitä, että lopputulos on kaunis ja kestävä. Yksilöllinen hautakivi on kaunis tapa kunnioittaa läheisen muistoa.

Hautakiven hoito ja ylläpito

Hautakiven hoito on tärkeää, jotta se säilyy kauniina ja kunnossa vuosien ajan. Hautakivi kannattaa puhdistaa säännöllisesti, ja tarvittaessa siihen voidaan tehdä kunnostustöitä, kuten kaiverrusten uudelleenkultausta tai -maalausta. Jokelan hautaustoimisto tarjoaa myös vanhojen hautakivien entisöintipalveluja, jotta kivi säilyy hyvässä kunnossa.

Meidän ammattilaisemme osaavat neuvoa sinua hautakiven hoidossa ja ylläpidossa. Voimme myös tehdä tarvittavat huoltotyöt puolestasi, jotta hautakivi säilyy kauniina ja arvokkaana muistomerkkinä läheisellesi.

Hautakiven asennus ja toimitusaika

Hautakivi asennetaan paikoilleen yleensä sulan maan aikana, ja toimitusaika vaihtelee sesongin mukaan. Jokelan hautaustoimisto huolehtii hautakiven asennuksesta ja ilmoittaa asiakkaalle asennusajankohdasta etukäteen.

Meidän tavoitteemme on tehdä hautajaisjärjestelyistä mahdollisimman sujuvia ja huolettomia sinulle. Huolehdimme kaikista hautakiven asennukseen liittyvistä yksityiskohdista, jotta voit keskittyä rauhassa hyvästelemään läheisesi.

Hautakiven valintaopas

Hautakiven valinta voi tuntua haastavalta, mutta me olemme täällä auttamassa sinua. Jokelan hautaustoimisto tarjoaa kattavan valintaoppaan, joka auttaa sinua tekemään oikean päätöksen. Oppaasta löydät tietoa eri hautakivivaihtoehdoista, niiden ominaisuuksista ja hinnoista.

Voit tutustua valintaoppaaseemme verkkosivuillamme tai ottaa yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme, joka auttaa sinua kaikissa hautakiven valintaan liittyvissä kysymyksissä. Meidän tavoitteemme on tehdä hautakiven valinnasta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta sinulle.

Jokelan hautaustoimiston palvelut

Jokelan hautaustoimisto on toiminut Rovaniemellä ja Lapissa yli sadan vuoden ajan. Meidän henkilökohtainen palvelumme ja opastuksemme ovat toimintamme perusta. Autamme sinua kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa, jotta läheisesi viimeinen matka sujuu juuri kuten on tahdottu.

Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on täällä tukemassa sinua vaikeassa tilanteessa. Huolehdimme kaikista hautajaisiin liittyvistä järjestelyistä, jotta sinä voit keskittyä hyvästelemään läheisesi rauhassa. Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit