Siirry sisältöön

Koristeelliset arkut ja uurnat Rovaniemellä

Arkun valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä hautajaisten järjestelyissä. Se on keskeisessä roolissa hautajaistilaisuudessa ja heijastaa vainajan elämää ja muistoa.

Arkut

Arkun valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä hautajaisten järjestelyissä. Se on keskeisessä roolissa hautajaistilaisuudessa ja heijastaa vainajan elämää ja muistoa. Jokelan hautaustoimistossa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia arkkuja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Arkkumallistomme kattaa kaikki Suomessa yleisesti valmistettavat arkut sekä harvinaisemmat tilauksesta valmistettavat vaihtoehdot. Voit valita arkun, joka parhaiten kunnioittaa läheisesi muistoa ja sopii hautajaistilaisuuden tyyliin. Meillä on myös erikoiskokoja aina saatavilla, jotta voimme vastata kaikkiin tarpeisiin.

Uurnat

Uurnan valinta on tärkeä osa hautajaisten suunnittelua, erityisesti silloin kun vainaja tuhkataan. Uurnan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen materiaaliin, kestävyyteen ja ulkonäköön. Meillä on laaja valikoima uurnia, jotka on valmistettu erilaisista materiaaleista kuten puusta, hiekasta, metallista ja savesta.

Uurnat voivat olla yksinkertaisia tai monin eri tavoin koristeltuja. Valtaosa uurnista on suunniteltu maatumaan tai hajoamaan vesistössä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Autamme sinua valitsemaan uurnan, joka parhaiten kunnioittaa läheisesi muistoa.

Koristeelliset elementit arkuissa ja uurnissa

Koristeelliset elementit voivat tuoda arkkuihin ja uurniin persoonallisen ilmeen ja kunnioittaa vainajan muistoa. Arkuissa voi olla erilaisia kahvoja, hapsuja, tupsuja ja nimilaattoja, jotka viimeistelevät kokonaisuuden. Kahvat helpottavat arkun liikuttelua ja ovat materiaaliltaan puuta.

Uurnissa koristeelliset elementit voivat sisältää erilaisia symboleja ja kuvioita, jotka heijastavat vainajan persoonallisuutta ja arvoja. Meillä on laaja valikoima erilaisia koristeellisia elementtejä, joista voit valita juuri sinulle sopivat vaihtoehdot.

Henkilökohtainen palvelu ja opastus

Jokelan hautaustoimistossa ymmärrämme, että hautajaisten järjestelyt voivat olla raskaita ja monimutkaisia. Siksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja opastusta kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Autamme sinua valitsemaan sopivan arkun tai uurnan ja huolehdimme kaikista yksityiskohdista, jotta voit keskittyä hyvästelemään läheisesi rauhassa.

Palvelumme perustuu yli sadan vuoden kokemukseen hautajaisista Rovaniemellä ja Lapissa. Meille on tärkeintä, että pystymme keventämään taakkaasi ja hoitamaan kaiken niin kuin pitää. Voit luottaa siihen, että hoidamme kaikki hautajaisjärjestelyt ammattitaidolla ja kunnioituksella.

Memorian suunnittelupalvelu

Memorian suunnittelupalvelun avulla voit suunnitella hautajaiset alusta loppuun saakka. Palvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada alustava hinta-arvio ja suunnitelma hautajaisjärjestelyistä. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi, jotta saat tarkan laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.

Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme kaikista hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla. Voit jättää järjestelyt meidän huoleksemme ja keskittyä hyvästelemään läheisesi rauhassa. Ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua tässä vaikeassa tilanteessa.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit