Siirry sisältöön

Uurnat – Henkilökohtaista palvelua

Uurnan valinta on merkittävä osa hautajaistilaisuuden suunnittelua. Jokelan hautaustoimistossa ymmärrämme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman uurnia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Uurnan valinta – tärkeä osa hautajaistilaisuutta

Uurnan valinta on merkittävä osa hautajaistilaisuuden suunnittelua. Jokelan hautaustoimistossa ymmärrämme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman uurnia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Uurnat valmistetaan monista eri materiaaleista, kuten puusta, hiekasta, metallista ja savesta. Ne voivat olla yksinkertaisia tai monin eri tavoin koristeltuja, ja käytännössä kaikki uurnat on suunniteltu maatumaan tai hajoamaan vesistössä.

Kun valitset uurnaa, on tärkeää ottaa huomioon materiaalin kestävyys ja sopivuus hautaustapaan. Maahan haudattavaksi tarkoitetun uurnan tulisi olla maatuvaa materiaalia, kun taas vesistöön siroteltavaksi tarkoitettu uurna voi olla hajoavaa materiaalia. Me autamme ja opastamme sinua sopivan uurnan valinnassa, jotta voit tehdä päätöksen, joka kunnioittaa läheisesi muistoa.

Henkilökohtainen palvelu ja opastus

Jokelan hautaustoimistossa henkilökohtainen palvelu ja opastus ovat toimintamme perusta. Yli sadan vuoden kokemuksella Rovaniemellä ja Lapissa, olemme sitoutuneet tekemään vaikeasta päivästä huojentavan ja kauniin. Autamme kaikissa hautajaisjärjestelyihin liittyvissä asioissa, jotta jäähyväiset läheisellesi sujuvat juuri kuten on tahdottu.

Palvelemme, neuvomme ja opastamme sinua ammattitaidolla, jotta läheisesi saa näköisensä viimeisen matkan. Keskellä vaikeaa tilannetta meille on tärkeintä, että pystymme keventämään taakkaasi ja hoitamaan kaiken niin kuin pitää. Kun on läheisesi aika jatkaa eteenpäin, teemme halutessasi kaiken hautajaisiin ja niiden järjestelyyn liittyvän – juuri kuten sinulle sopii.

Laaja valikoima uurnia

Jokelan hautaustoimistossa tarjoamme laajan valikoiman uurnia, jotka sopivat erilaisiin hautaustapoihin ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Valikoimassamme on uurnia, jotka on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puusta, hiekasta, metallista ja savesta. Uurnat voivat olla yksinkertaisia tai monin eri tavoin koristeltuja, ja ne on suunniteltu maatumaan tai hajoamaan vesistössä.

Yhteistyökumppanimme SHT-Tukku Oy:n valikoima on esillä verkkosivuillamme, ja liikkeestämme löytyy lisää vaihtoehtoja eri valmistajilta. Esittelemme mielellämme myös tilaustuotteena myytäviä uurniamme. Voit valita toiveidesi mukaisen kokonaisuuden, joka kunnioittaa läheisesi muistoa ja sopii hautajaistilaisuuden luonteeseen.

Hautajaistilaisuuden suunnittelu

Hautajaistilaisuuden suunnittelu voi olla haastavaa, mutta me olemme täällä auttamassa sinua joka vaiheessa. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessamme, jossa saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi, jotta saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.

Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla. Voit jättää järjestelyt meidän huoleksemme ja keskittyä tärkeimpään – läheisesi muiston kunnioittamiseen. Ota meihin yhteyttä haluamallasi tavalla, ja me opastamme ja järjestämme kaiken tarvittavan.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua hautajaistilaisuuden suunnittelussa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit varata ajan toimistollemme, ja me käymme kanssasi läpi kaikki tarvittavat yksityiskohdat.

Jokelan hautaustoimistossa tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja opastusta, jotta voit tehdä vaikeasta päivästä huojentavan ja kauniin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua järjestämään läheisesi näköinen viimeinen matka.

MEMORIA-SUUNNITTELUPALVELU

Näin suunnittelet Memoria-palvelussa

Hautajaisiin liittyy paljon yksityiskohtia, joiden kanssa et jää yksin. Voit tukeutua meihin suunnittelun alusta toteutukseen saakka.

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman järjestelyistä.
  2. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi. Saat täsmennetyn laskelman toivomastasi kokonaisuudesta.
  3. Vahvistettuasi tilauksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä haluamallasi tavalla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit