Hautakivet, kivityöt ja hautamuistomerkit

Uudelle hautapaikalle
Uudelle hautapaikalle pystytetään usein väliaikainen, puinen hautaristi, joka on haudalla siihen asti, että pysyvä muistomerkki asennetaan.

Yrityksemme toimitiloissa on nähtävissä Kivilähteen hautakiviä. Avustamme asiakkaan toivomusten mukaisen, yksilöllisen hautamuistomerkin suunnittelussa. Lisätietoja Kivilähteen tuotteista:
www.kivilahde.fi

Käyttämällä Kivilähteen Designer -ohjelmaa voidaan asiakkaalle esittää kuva hänen toivomustensa mukaan suunnitellusta hautakivestä juuri siitä kivilajista ja juuri sen muotoisena kuin hän haluaa ja tietysti varustettuna juuri niillä koristeilla ja elementeillä sekä niillä teksteillä, jotka valmiissa kivessä aikanaan tulevat olemaan.

Valikoimaamme kuuluvat myös M.J. Paasikivi Oy:n pronssituotteet ja hautaristit sekä erilaiset puiset muistomerkit. Myös luonnonkiviä on jatkuvasti saatavilla.

Muistomerkkien lisäkaiverrukset, tekstitykset ja entisöinnit

Entiseen muistomerkkiin tehtävästä lisäkaiverruksesta, pronssitekstistä tai entisöinnistä voidaan sopia jo hautaustilausta tehtäessä. Tarvittaessa voitte ottaa meihin yhteyttä muistomerkkiasioissa.