Kukkalaitteet

Surusidontapalvelumme toimittaa korkeatasoisella ammattitaidolla valmistetut arkunkoristeet, suruvihkot, surukimput ja seppeleet siunauskappelille ilman lisämaksua.

Kuvastossa olevat kuvat ovat esimerkkejä erilaisista ja erikokoisista kukkalaitteista. Suruvihkojen kokoa, kukkamääriä ja niihin käytettyjä kukkia voi muokata mieleisekseen.

Kuvien yhteydessä olevat hinnat on yleensä ilmaistu niin, että pienempi hinta ilmaisee hinnan, jolla vastaava laite voidaan pienempänä toteuttaa ja suurempi ilmaisee kuvan mukaisen laitteen hinnan.

Suruvihkot ja arkunkoristeet voidaan toteuttaa seuraavan kokoisina/hintaisina:

Pienet suruvihkot (n. 10 kukkaa) neilikka/iiris/krysanteemi 60-70 €, ruusu/lilja/gerbera 90-100 €
Pienet suruvihkot (n. 15 kukkaa) neilikka/iiris/krysanteemi 75-85 €, ruusu/lilja/gerbera 110-120 €

Keskikokoiset suruvihkot (16-20 kukkaa) neilikka/iiris/krysanteemi 90-100 €, ruusu/lilja/gerbera 125-160 €
Keskikokoiset suruvihkot (21-25 kukkaa) neilikka/iiris/krysanteemi 110-130 €, ruusu/lilja/gerbera 165-180 €

Näyttävät suruvihkot (26-30 kukkaa) neilikka/iiris/krysanteemi 120-135 €, ruusu/lilja/gerbera 180-200 €
Näyttävät suruvihkot (yli 30 kukkaa) neilikka/iiris/krysanteemi 140-160 €, ruusu/lilja/gerbera 220-250 €

Kukkalaitteisiin liitetään yleensä kortti tai nauhat johon muistosanat on kirjoitettu. Kortti sisältyy kukkalaitteen sidontatarvikkeisiin, tekstatut nauhat maksavat 10-15 euroa väristä riippuen.
Muistolauseita löydätte esim. Memorian sivuilta. Jokelan Hautaustoimisto on myös Memorian perustajaosakas.
Käytössänne ovat verkkotilausmahdollisuutemme: 

(Pyydämme, ettette tilaa kukkalaitteita sähköpostitse – käyttämättä yllä olevia tilauslomakkeita – ilman, että varmistatte tilauksenne puhelinsoitolla numeroon 016 312 616

Erilaiset kukkalaitetyypit

Suruvihkolla tarkoitetaan kahvalliseen sidontapohjaan tehtyä kukkalaitetta. Laite muistuttaa muodoltaa pisaraa. Kukat kiinnitetään sidontapohjaan ja kahvasta kukkalaitetta on helppo kantaa. Kahvan juureen kiinnitetään myös kiinnitysnyöri kortille johon muistosanat tekstataan tai pitkät nauhat, joissa tekstaus on.

Arkunkoristeessa käytämme samaa maatuvaa ja uusiutuvista materiaaleista tehtyä sidontapohjaa kuin suruvihkoissa. Pohja kuitenkin peitetään kukilla kokonaan, koska kahvaa ei käytetä, vaan arkunkoriste kiinnitetään sidontapohjan avulla arkun kannelle siunaustilaisuutta varten, mikäli arkkua kannetaan.

Surukimppu on kimppu kukkia, jotka on sidottu samaan muotoon kuin suruvihko, mutta ilman sidontapohjaa.

Seppeleet ovat pyöreitä tai esimerkiksi sydämen muotoisia kukkalaitteita, joko avoimia tai umpinaisia. Seppeleissä käytetään pohjaa, joko perinteistä pyöreää seppelepohjaa, joka päällystetään vihreillä lehdillä tai havuilla, tai kovapohjaista sidontasienen sisältävää muotoiltua pohjaa, johon kukat sidotaan suruvihkon tapaan.