Muita tuotteita ja palveluita

Muistolauseet

Muistolauseita löydätte esim. Memorian sivuilta. Jokelan Hautaustoimisto on myös Memorian perustajaosakas.

Adressit

Kirjoitamme ja toimitamme muistotilaisuuteen myös adressit. Tilaukset mielellään n. 3 päivää ennen hautajaisia puhelimitse (puh. 016 312 616) tai sähköpostilla os. info(at)jokelanhautaustoimisto.fi (muistolauseen valinta on helpointa puhelimitse). Saatavilla useiden eri hyväntekeväisyysjärjestöjen adresseja, mm.

Sotainvalidien Veljesliitto
Suomen Sotaveteraaniliitto
Suomen Punainen Risti
Syöpäsäätiö
Suomen Syöpäpotilaat
SYLVA ry
MKS
Sydänsäätiö
Suomen Lähetysseura
Rovaniemen seurakunnan diakoniatyö
Diabetesliitto
Suomen MS-liitto
Pyhäin Sergein ja Hermanin Veljeskunta
Karjalan Liitto

Käsiohjelmat ja muut painotyöt

Laadimme ja painamme omalla koneellamme vuosikymmenien kokemuksella tyylikkäät käsiohjelmat. Myös muita monisteita kuten ajo-ohjeita tai laulumonisteita olemme laatineet asiakkaidemme pyynnöstä. Jonkin verran vielä käytetään myös painamiamme yksilöllisiä hautajaiskutsuja.

Hautajaistilaisuuden ohjelma

Neuvomme ja avustamme hautajaisiin tarvittavien ohjelmansuorittajien kuten laulajien, muusikoiden tai kuorojen varaamisessa. Siviilihautauksiin tarjoamme tarvittaessa puhujan palveluita.

Valokuvaus ja videointi

Varaamme tarvittaessa valokuvaajan ja/tai videokuvaajan hautajaistilaisuuteen. Valokuvaaja voi haluttaessa työstää kuvat myös valmiiksi kansioiksi.

Skannauspalvelu ja dataprojektori

Nykytekniikka mahdollistaa perheen valokuvien esittämisen saattoväelle yhtä aikaa. Skannatut valokuvat, digikuvat ja vaikkapa videot voidaan heijastaa dataprojektorin avulla valkokankaalle tai esittää isolta näyttöruudulta. Vuokraamme laitteitamme asiakkaillemme ja palvelemme kuvien skannauksessa ja järjestämisessä digitaaliseen muotoon.